Frågor & svar om klasströjor

Vanliga frågor

Ja, varje order bekräftas automatiskt från systemet. Bekräftelsen skickas till den mailadress ni angett vid beställning på klasströja.se. Vi skickar även ut ett korrektur på ert tryck, detta mail skickas separat på samma mailadress och kommer normalt sett inom 24 timmar från er order.

Minsta antalet tröjor vi trycker är 8st.

Klasströja.se skickar alltid ut ett bekräftelsemejl på din beställning.

Vi trycker på klassiska hoodies och snygga collegetröjor. Minsta antal är 8st tröjor per modell.

Nej, vi har inte möjlighet att blanda färger på era klasströjor. Klassen måste välja en gemensam färg för hela beställningen.

Nej, vi kan tyvärr inte trycka enstaka tröjor i efterhand. Var därför noggranna med att alla i klassen som ska ha tröjor är med i beställningen.

Vi kan göra justeringar i er order till dess att korrekturet är godkänt. Därefter är er order bindande och det går inte att göra några justeringar.

Absolut, vi justerar skolan eller klassens namn så att det blir som ni vill ha det.

Absolut, vi kan trycka nästan alla designer. Tänk dock på att vi trycker i 1-färg och att originalet/motivet är av tillräckligt bra kvalitet. Vi skickar alltid ett korrektur för godkännande innan vi trycker, för att säkerställa att det blir som ni tänkt er.

Enklast är att ni skriver era signaturer med en kraftig penna, gärna i svart på ett vitt papper. Använd ett papper utan linjer. Ta en bild på papperet med en mobilkamera, utan blixt och undvik skuggor. Skicka in bilden till oss. Vi gör i ordning signaturerna och skickar ett bildförslag till er som PDF som ni får godkänna.

Nej, vi trycker inte rasistiska motiv, logotyper som tillhör företag eller citat som kan upplevas kränkande.

Ja, vi hjälper till i viss mån, vi behöver ett uppslag eller idé från er. Gärna en bild eller liknande som vi kan utgå ifrån. Förslaget skickas alltid till er för godkännande innan det trycks.

Vi trycker våra skoltröjor med traditionellt screentryck. Det betyder att färgen appliceras direkt på plagget.

Trycket sker i Sverige och gör att vi följer de hårdaste miljö och personalskyddslagarna i världen.

På våra klasströjor trycker vi motiv i 1-färg som standard. Att trycka flera färger går absolut att göra men innebär en högre kostnad. Skicka in ditt material till oss så återkommer vi med ett prisförslag.

Det går utmärkt att trycka till namn på tröjorna. Vi placerar namnen på vänster bröst som standard. Höjden på bokstäverna är cirka 2 cm och längden varierar efter längden på namnet. Kostnaden för namntryck är 45 kr per tröja.

Våra klasströjor finns tillgängliga i storlekarna XS, S, M, L och XL. Tröjan är i unisex-modell och normalstorlek i storleken. Se vår storleksguide för mått på tröjorna.

Våra college och hoodies håller en bra kvalitet. Tröjorna är tillverkade av en blandning mellan bomull och polyester. Blandningen är 80% ringspunnen bomull och 20% polyester. Gramvikten på tyget är 280 gram.

Tvättrådet i tröjan rekommenderar en tvätt på 30 grader. Vi rekommenderar alltid att tryckta plagg tvättas med insidan ut, allt för att skona trycket på tröjan. Använd inte blekmedel. Stryk inte på trycken. Torktumla på låg värme. Kemtvätta ej. Feltvättade plagg riskerar att krympa och förstöra trycken.

Ja, tröjorna är tillverkade enligt en global standard och fabrikerna är WRAP-certifierade.
Du kan läsa mer om certifieringen här.

Vi har fasta priser på alla våra plagg. Allt för att det ska bli så enkelt som möjligt.

En klass hoodie kostar 219 kr och collegetröjorna kostar 199 kr om ni beställer minimum 12st. I priserna ingår 1st tryck i en färg på ett ställe. Beställer ni 8-11st plagg tillkommer en kostnad på 55kr per tröja.

Ja, alla priser på klasströja.se visas inklusive 25 procent moms.

Du betalar med Swish direkt när du gör din beställning.

Du kan även välja att få en faktura med leveransen, betalningsvillkor 15 dagar. Vid val av faktura tillkommer en avgift på 45 kr. Väljer du faktura måste beställningen göras av en person över 18 år. Leveransen skickas alltid till den som står som beställare.

Vi bjuder på fraktkostnaden inom Sverige.

Från det att ni har lagt er order till att ni har leveransen hos er, tar det cirka 14 dagar.
Alltså cirka 2 veckor. Under högsäsong kan det var extra stort tryck i produktionen, så var gärna ute i god tid.

Vi skickar alla våra order med DHL Service Point.
Du får ett mail med sändningsuppgifter när ordern skickas från oss. När ordern finns att hämta hos ditt ombud får du ett SMS på det mobilnummer du angett vid beställning som talar om att du kan hämta ditt paket.

Nej, alla plagg på klasströja.se bearbetas och trycks utefter er beställning. Varan räknas därför som specialtillverkad och omfattas inte av ångerrätten.

Ingen är tyvärr felfri. Skulle det finnas ett tillverkningsfel eller om det blir fel i trycket går det att reklamera de tröjor som är felaktiga. Vi är ytterst måna om att ni blir nöjda med er beställning och jobbar efter devisen:

In great klasströjor we trust.